.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 20 d’octubre del 2016

22ª Fira de Sant Galderic - Colla de Geganters de Rubí - Fira

El passat dissabte 15 d’octubre, Rubí acollia la 22ª Fira de Sant Galderic, fira d’art i pagesia; La Colla Gegantera de Rubí, va participar a la fira. tot muntant una paradeta promocional de l’entitat, que va romandre oberta al llarg de tota la jornada. Exposats a la paradeta estaven els gegantons, Laia i Galderic, que celebrava la seva onomàstica.
      
Dins les activitats paral·leles a la Fira, la Cultura Popular i Tradicional hi va ser present, i l’entitat gegantera va formar part de la trobada de gegants locals en motiu de Sant Galderic. A les 11h plantada de les figures geganteres de Rubí - Ciutat (Laia i Galderic), Escola Teresa Altet (Teresina i Oriol), Pinar (Lola) i Escola Ca n’Alzamora (Matilda). A les 12.30h, es va fer la Passejada de gegants pels carrers i places de la Fira, tot començant i acabant a la Plaça del Doctor Guardiet i a les 13.15h., arribada a plaça de nou, on cada colla va fer el seu ball protocol·lari, la trobada finalitzar amb l’entrega d’un obsequi per part de l’organització de la Fira a cada entitat per la participació en la mateixa.
      
Properes Activitats de l’entitat local:
     
Encarant la recta final de l’any, les properes activitats geganteres d’aquest 2016 son: la xerrada que es farà el proper dijous dia 20 a les 19,30h al Castell de Rubí i la sortida gegantera que es farà el diumenge dia 20 de novembre a Sant Llorenç Savall.
   


    
Textos Marc Albert Lopez de Extremera, Adjunt a Presidencia de la Colla Gegants de Rubí.
Fotografies de l'Arxiu de la Colla de Gegants de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada