.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 6 d’octubre del 2016

Trobada - 28è Trobada de Gegants de Caldes de Malavella - Gegants i Capgrossos

El passat cap de setmana, els gegants rubinencs, el Roc, la Paula, la Laia i el Galderic, es van desplaçar a la població de Caldes de Malavella (La Selva), per participar a la XXVIII Trobada de Gegants de Caldes de Malavella, en motiu de la Fira de l’Aigua d’aquesta població de La Selva, tornant la visita que aquesta colla va fer a Rubí el passat juliol en motiu de la trobada gegantera rubinenca.
     
A primera hora de la tarda de dissabte, l’expedició gegantera, formada pels gegants i geganters sortien en autocar cap a Caldes per participar de la festa gegantera. Un cop arribats a Caldes de Malavella, a partir de les cinc, els gegants amfitrions, més els gegants de les colles participants (Figueres, Anglès, Vilobi d’Onyar, Rubí, Vilassar de Mar, entre d’altres) van fer la Plantada als Jardins de Sant Grau. Cap a les sis de la tarda, va començar la Passejada gegantera, pel carrers de Caldes des de els Jardins de Sant Grau fins el Parc municipal, tot recorrent el centre de la població i els llocs mes emblemàtics d’aquesta localitat selvatana. Cap a un quart de vuit de la tarda, es va arribar al parc municipal, on es van presentar les colles participants a la Trobada, seguidament es va fer la ballada de cada colla participant, parlaments , entrega del recordatori de la trobada gegantera i per acabar el ball final conjunt de totes les colles geganteres participants a la trobada caldenca.
       






 
Textos de Marc Albert Lopez Extremera
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Geganters de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada