.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 19 d’octubre del 2016

22ª Fira Sant Galderic - Colla Gegantera CEIP Teresa Altet - Fires

Passat dissabte, 15 d’octubre, dins del actes programats a la 22ª Fira de Sant Galderic, les quatre colles geganteres de la ciutat es van aplegar en una diada molt solejada que va tenir diverses novetats enguany: es va celebrar al matí en comptes de fer-la a la tarda, la colla de l’escola Ca n’Alzamora va fer la seva primera participació amb la gegantona Matilda, i la colla del Teresa Altet estrenava cap de gralles a més de presentar la nova faldilla del seu gegantó, l’Oriol, que ja va estrenar a la passada trobada d’Argelès.
   
La Cercavila amb la Teresina, l’Oriol, la Neus, la Matilda, la Lola, la Laia i el Galderic va recórrer els indrets més destacats on la Fira de Sant Galderic va situar les seves paradetes i així va sortir de la plaça del Dr. Guardiet per passar per la plaça Catalunya i passeig Francesc Macià. Va continuar pels carrers Montserrat, Màxim Fornés i Sant Joan per apropar-se a la plaça Salvador Allende i continuar per Sant Sebastià fins arribar de nou a la plaça de l’església.
   
Una vegada arribats, les colles participants van fer els seus balls a plaça i la diada va concloure amb el lliurament de records com a agraïment de l’Associació Sant Galderic als geganters rubinencs.
 







Textos de Félix Magallón, secretari de la Colla Gegantera Teresa Altet.
Fotografies de l'arxiu de la Colla Gegantera Teresa Altet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada