.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 6 de març del 2017

Nota de Premsa - Canvi Presidencia Escola Sardanes Flor de Neu - Sardanes

Àlex Coca pren el relleu de Dani Bonell al capdavant de l’Escola de Sardanes Flor de Neu

També s’incorpora a la junta de l’entitat Núria Puigventós com a vicepresidenta

Àlex Coca és des d’ahir nou president de l’Escola de Sardanes Flor de Neu en substitució de Dani Bonell, que va assolir el càrrec el 2013. Coca va ser escollit durant l’assemblea anual de l’entitat que es va celebrar al local social de l’escola, al carrer Sant Miquel, 31. Bonell seguirà vinculat a l’entitat i serà el nou tresorer substituint en el càrrec  Albert Bové. Amb l’entrada de Coca, també es produeix la incorporació d’un nou membre, Núria Puigventós, que assumirà la vicepresidència. La resta de la junta directiva està formada per Mercè Otero, secretària, i els vocals Josep Maria Pérez, Jordi Bové, Cosme Muñoz, Joan Oltra i Jordi Rius.

En el seu discurs com a nou president, Coca va apuntar que vol impulsar dues comissions, una sobre l’òrgan de difusió de l’entitat    -el butlletí Repic- i una altra sobre activitats lúdiques i de lleure que pensa impulsar l’escola.
 
A la foto, es pot veure, a l'esquerra, el nou president, Àlex Coca, i a la dreta, el president sortint, Dani Bonell
 
Nota de prensa facilitada per L'escola de Sardanes Flor de Neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada