.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 2 de març del 2017

Festes Populars - Rues de Carnestoltes de Rubí - Carnaval 2017

Avui amb l’enterrament de la sardina, Rubí ha posat punt i final al Carnaval 2017. Al llarg del cap de setmana, milers de rubinencs i rubinenques no es van voler perdre la gran rua de carnaval, formada per una vintena de comparses populars i grups d’animació. Diumenge el matí va ser el torn dels mes petits, els nens i nenes van poder gaudir de la seva rua, la infantil amb grups d’animació entre ells entitats locals com els “Minitronats” de la Colla de Diables de la Riera de Rubí i el grup Axé que acompanya normalment a la Colla de Diables de Rubí.




 



ç
 




 
 
 
 


Fotografies de Roser Aguilar
 
Finalment aquest dimecres, el dimecres de cendra, ha finalitzat el carnaval 2017 amb la cercavila fúnebre, carregada de cultura popular, hi ha participat la Colla de Diables de la Riera de Rubí, encarregada fa temps de posar la nota de foc, cremat la sardina a l’Escardivol, la Colla de Geganters del Teresa Altet amb la Teresina i l’Oriol. La Colla de Geganters del Barri del Pinar, amb la Lola i per primera vegada ha participat la Matilda de l’escola de Ca n’Alzamora.






Fotografies Jaume Comas
 
 Fotografia Manolo Cruz
 
Crònica de Jaume Comas, gestor del Blog
Fotografies Rues de Carnaval de Roser Aguilar, Fotografies Enterrament de la Sardina Jaume Comas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada