.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 12 de març del 2017

Nota de Premsa - Començament de la Temporada Gegantera 2017 - Gegants

 

El passat dissabte 11 de març la Colla Gegantera de Rubí encetava la temporada gegantera d’aquest 2017 amb una calçotada de germanor entre els seus membres, calçotada celebrada a Les Martines.

Aquesta calçotada de germanor servia com a tret de sortida del calendari de sortides i activitats geganteres tant a celebrar a Rubí com fora de la ciutat, encara que l’activitat gegantera va començar el passat mes de gener quan l’entitat va visitar la localitat castellonenca de Borriana. Durant aquest 2017 tenen les cites tradicionals rubinenques de la “Festa dels Xatos” el dilluns 5 de juny, les tradicionals activitats de Festa Major, entre els dies 28 de juny i 2 de juliol, on destaca l’estrena del nou vestuari dels gegants de Rubí, en Roc i la Paula durant el Pregó de Festa Major el dimecres 28 de juny a la tarda a la Plaça de Pere Aguilera, i les activitats de la Festa Major petita festivitat de Sant Roc a principi de setembre, els dies 2 i 3 de setembre, entre altres activitats a la ciutat en col·laboració amb altres entitats de la Ciutat.

També hi haurà les sortides fora de la ciutat, retornant la visita a les poblacions que visitaran Rubí amb les seves colles geganteres durant la XXIV Trobada de Gegants de Sant Pere (diumenge 2 de juliol).

Loteria de Nadal.

La Colla de Geganters de Rubí informa, que  els últims dies el passat Sorteig Extraordinari de Nadal, del núm. 77913, celebrat a Madrid, el passat 22 de desembre 2016,  seran els Divendres, 17 I 24 de Març, de 18h a 20 h. Les participacions es pagaran a la Seu de la Colla de Geganters de Rubí, al c/ Dant, 29 (a tocar a l’avinguda de l’Estatut venint per Sant Cugat).

Apuntat a la Colla.

La Colla de Geganters de Rubí fa una crida a tota aquells/es rubinencs i a les rubinenques que els agradin els gegants i el mon geganter i que estiguin interessats a formar part de la colla, que participin de les nostres activitats i que s’apuntin a formar part de la colla gegantera: els Gegants i Gegantons necessiten gent que els portin i els facin ballar per carrers i places, ja siguin de Rubí com de fora de la ciutat. Per més informació: envieu un correu electrònic demanant informació a gegantsrubi@gmail.com o trucant al 633.581.635 (Fina).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada