.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 16 de juny del 2015

Activitats - Fi de Curs Escola Esbart Dansaire - Balls TradicionalsL'Escola de l'Esbart Dansaire de Rubí va actuar el passat diumenge 14 de juny, a La Sala de Rubí amb l'espectacle de fi de curs. Amb aquesta actuació va conclourà el curs 2014-2015. els nens i nenes de l'Escola ho varen fer genial i la sala fer un ple entre pares, mares, avis, avies, tiets, tietes i amics, molts amics.!
 Els infants van oferir unes actuacions molt maques i plenes d'energia a tots els assistents. Demostrant la bona feina feta durant tot el curs.
 

Joan Camps, president de l’entitat va fer un agraïment especial als dansaires que ahir van posar punt i final a la seva etapa a l'Escola de l'Esbart: Laia Argudo, Maria Latorre, Josep Llamas, Laia Sabaté i Jana Torres. Els va felicitar per tots els anys que han format part de l’escola. "Quan s'acaba una etapa, en comença una altra", molta sort!”
 

 
Fotografíes i Audiovisual Jaume Comas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada