.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 4 de desembre del 2015

Activitats - Danses d'ahir, danses de sempre - Balls Tradicionals

El teatre municipal La Sala ha acollit aquest cap de setmana una nova representació de “Danses d’ahir, danses de sempre”, el darrer espectacle de l’Esbart Dansaire de Rubí.
   
El muntatge que es va estrenar en el marc del Rubifolk inclou coreografies que han marcat la història de l’Esbart rubinenc com ara “L’Espanyolet”, les “Danses de Vilanova” o el “Ball Francés”, entre d’altres. Totes interpretades per un conjunt de dansaires renovat que manté una recerca constant per presentar la dansa tradicional  a través nous camins. Una filosofia que també es pot observar en aquest espectacle.
    
La representació d’aquest diumenge també ha comptat amb la presència del regidor de cultura, Moisés Rodriguez.
    
El muntatge “Danses d’ahir, danses de sempre” s’havia d’haver representat per Festa Major. La mort d’una dona mentre feia cua per accedir al recinte va obligar a suspendre l’actuació i finalment es va poder veure per primer cop a la ciutat durant el Rubifolk.
    

    
Informació i audiovisual cedits per Radio Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada