.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 27 de desembre del 2015

Nadal 2015 - Exposició Diorames de Nadal - Pessebres


 
Fins el 16 de Gener es poden veure a l’espai expositiu Aula Cultural de l’Avinguda Barcelona, l’Exposició de Diorames de Nadal de l’Associació de Pessebristes e Rubí. En aquesta edició diferents membres de l’associació, han construït un total de 24 diorames, amb els que representen les diferents escenes de la infància de Jesús.
   
Son pessebres de gran format, que any rere any comencen a muntar a mitjans del mes de novembre i un cop passada l’exposició, gran part seran destruïdes, conservant les figures i alguna de les peces, pensant ja en properes edicions.
    
L’Associació de Pessebristes esta oberta a rubinencs i rubinenques que els engresqui l’art de fer pessebres i en vulguin aprendre, mai se sap on pot estar un futur artista.
    
Aquesta mostra ha esdevingut  tot un clàssic de les dates nadalenques a la nostra ciutat i des de fa ja molts anys. L’any passat va ser la més visitada, amb un total d’11.141 assistents en només 25 dies.
     
L’exposició Diorames de Nadal els dijous i divendres de 17.30 a 20.30 h, i els festius i diumenges de 12 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.
 







 





 

 
 

 
Textos i fotografíes de Jaume Comas
Audiovisual de Radio Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada