.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 2 de maig del 2016

Activitats - Correfoc Genus a Sant Joan Despi - Correfocs infantils


El passat dissabte, les espurnes i trons de la Colla de Diables de la Riera de Rubí, acompanyats per la percussió dels Tronats del Tabal, han assistit al correfoc Genus a Sant Joan Despi, correfoc amb el que es va batejar la colla infantil de Sant Joan Despi,


A les 20:30 es va donar inici del correfoc a la plaça de l’ermita amb onze colles de diables infantils, finalitzant aquest a la plaça Sol Solet on a les 21:45 es va celebrar un espectacle de foc, amb el que es va batejar la colla infantil local, acabant la diada de foc amb focs artificials.


Per part de l’entitat rubinenca es van desplaçar mes de vint membres de la secció infantil, els tronats del tabal i un gran nombre de diables, pares i mares, que van poder gaudir d’una tarda de foc, espurnes i olor a pólvora.
 







En aquest correfoc es varen estrenar un bon grapat d’espurnes i trons, poden fer un tast del que serà el correfoc infantil a la nostra ciutat, per la festa major de Sant Pere.

Textos facilitats per la Colla de Diables de la Riera de Rubí.
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Diables de la Riera de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada