.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 23 de maig del 2016

Activitats - Taller i Col.laboració solidaria - Cultura Popular

Les entitats de cultura popular i tradicional sempre que els es possible estan en disposició de realitzar tallers i mostres culturals, per escoles e instituts i a donar recolzament a causes solidaries de protesta.

El passat divendres dia 20 de maig, la plataforma Rubí Acull va convocar una concentració a la plaça Pere Aguilera, per denunciar la política de fronteres que s’apliquen a les persones que busquen refugi a casa nostra. També van aprofitar per denunciar l’acord entre la UE i Turquia que concedeix, a un país denunciat repetidament per Amnistia Internacional per no respectar els drets humans, la gestió de la crisi de refugiades a canvi de diners. En aquesta concentració hi varen col·laborar els Diables de Rubí i els Castellers de Rubí.





Durant la jornada de portes ofertes de CEIP Mossèn Cinto Verdaguer d'aquest passat dissabte dia 21 al mateix centre on es van oferir diferents tipus de tallers i activitats, Els Castellers de Rubí vam ser convidats a participar. La mostra que vam oferir als alumnes, pares i responsables del centre va ser tot un èxit per la rebuda de l'activitat i la participació. Vam començar amb una petita xerrada mentre realitzàvem demostracions de la canalla i alguns pilars, tot seguit, vam oferir la possibilitat de provar on els més petits, fins i tot, feien cua per posar-se una faixa. Va ser una jornada molt instructiva i molt divertida.



Ha col.laborat amb els textos Carlos Casado, Secretari de la Colla de Castellers de Rubí.
Fotografies de l'arxiu de la Plataforma Rubí Acull i Colla de Castellers de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada