.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 27 de maig del 2016

Programa - 7è Trobada Gegantera CEIP Teresa Altets - Gegants



El pròxim 28 de maig, dissabte  se celebra la setena trobada gegantera de l'escola Teresa Altet al barri de Ca n'Oriol. Una fita que aquest any té unes quantes novetats. La primer, que es canvia la data de celebració.

Tradicionalment es feia el diumenge al matí i començava amb la plantada al pati de l'escola i el tradicional esmorzar geganter. Aquesta edició la trobada es farà dissabte a la tarda perquè just després de la migdiada grans i petits surtin al carrer a gaudir dels gegants, gegantons i capgrossos que ens visitaran.

També la plantada es trasllada a la plaça de Ca n'Oriol perquè tothom pugui gaudir de les figures.

Una altra novetat són les colles que participaran. Hem convidat de noves i algunes de les que tradicionalment participaven no ho poden fer aquest any. No gaudirem amb els gegants de Rubí o la Sardana però coneixerem els de  Cerdanyola, Santa Eulalia de Ronsanes o l'escola Ipsi de Barcelona.

També faran la seva estrena un nou grup de percussió al barri, els Axe.

Però hi ha més: després de la cercavila tots els participants estan convidats a un berenar-sopar amb concert d'una banda local inclòs.

I la novetat final de la trobada és una renovació de la imatge de la nostra gegantona, la Teresina, que ja fa 13 anys, un canvi d'imatge que no es podrà veure fins aquest dia 28.

El llistat de colles convidades que han confirmat assistència és el següent:

Geganters del barri del Pinar
Gegants de Cerdanyola
Gegants d'Argeles-sur-Mer
Gegants de Santa Eulalia de Ronçana
Escola IPSI (Barcelona)
Grupo de percussió Axé

I el programa de la trobada:

16:30 plantada plaça Ca n'Oriol
17:00 Cercavila de gegants, gegantons i capgrossos
18:30 Entrada en plaça, balls i ballada conjunta. Lliurament de records

19:00 Tornada a l'escola. Berenar, concert de El Quinto Årtico.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada