.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 18 de maig del 2016

Aniversari - 9è Aniversari de la Geganta Lola - Barri del Pinar

El passat dissabte 14 de Maig, la Lola, Geganta del barri del Pinar de Rubí, va celebrar el seu 9è aniversari i ho va fer envoltada de diferents entitats culturals de la ciutat, la Colla gegantera CEIP Teresa Altet, l’Esbart Dansaire de Rubí, Els Castellers de Rubí i de la Colla gegantera de Barbera del Vallés.
   
Pel Matí el temps acompanyava i semblava que tot aniria segons el programa previst, però a vegades passa i desprès de tota la feina que suposa organitzar una jornada com aquesta, per la tarda els va sorprendre la pluja; La cercavila pels barri va ser anul·lada i la festa es va traslladar a la Sala 1413 just a la cruïlla del Barri del Pinar.
   
Desprès d’un Pica Pica ofert a les colles convidades i amics, es va procedir al lliurement de recordatoris a les entitats participants i es va procedir a les actuacions de les mateixes, per part de l’Esbart van ballar el ball les gitanes de Rubí, el grup dels grans de l’escola, els castellers de Rubí van completar dos pilars de 3 i els gegants van realitzar les seves corresponents ballades.
   
L’organització de l’esdeveniment va estar al càrrec de la Colla Gegantera del Pinar, l’entitat vol agrair la col·laboració i assistència de totes les entitats convidades, tot esperant que gaudiren d’una bona jornada festiva i celebració d’aniversari de la Lola.

 
 
 
 
 
 
 
    
Textos revisats per Silvestre Blázquez, Cap de Colla de la Colla de Geganters del Pinar.
Fotografies de l'arxiu de les entitats de cultura que varen participar a l'aniversari de la Lola.

2 comentaris:

  1. un inciso jaume la colla gegantera de rubi no participo en el 9é aniversario de la lola como has puesto en las entidades que asistieron por todo lo demas bien jaume gracias

    ResponElimina