.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 10 de juny del 2016

Activitats - 34è Aniversari de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels - Diada Castellera amb la Colla Castellers de Rubí

 

Aquest passat Diumenge dia 5, vam participar del 34é Aniversari de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. Els Grocs, Castellers de Castelldefels, van organitzar la Diada Castellera amb Castellers de Rubí, Matossers de Molins de Rei i Castellers d'Andorra, malauradament la diada era a Quatre colles però els Vailets de l'Empordà no van poder assistir. Els Castellers de Rubí a la primera ronda vam sofrir una caiguda, ningú va prendre mal, però vam sofrir la baixa de la acotxadora la Gloria que es va fer mal a una mà, això va condicionar la nostra actuació per què no teníem substituïu. La actuació que vam fer va ser p4 aixecat per sota, i3d6, p4 i ip4 . La molt bona actuació de la resta de colles castelleres i molt agraïts per la col·laboració de les pinyes.
 

Textos de Carlos Casado, secretari de la Colla de Castellers de Rubí
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Castellers de Rubí.

Dessitgem una rápida recuperació de Gloria i que arribi al 100% a la Festa Major de Sant Pere de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada