.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 3 de juny del 2016

Entitats - La Gegantona Matilda, Escola Can Alzamora - Gegants



Sempre es una bona noticia poder dir que a Rubí tindrem una nova gegantona, i ens es grat poder ho fer en el blog de cultura popular de Rubí, Matilda es el seu nom, serà la gegantona de l’escola de Can Alzamora, que el proper divendres 10 de juny celebrarà el seu 10è Aniversari amb aquest singular regal per l’escola i per la cultura de la nostra ciutat.

Com tot gegant, Matilda tindrà uns Padrins i aquests seran la Colla Gegantera de Rubí, el seu bateig tindrà lloc el proper divendres 10 de juny en el pati de l’escola de Can Alzamora i estarà acompanyada per entitats de cultura popular i tradicional Catalana de Rubí, han confirmat l’assistència la Colla de Diables de la Riera de Rubí, acompanyats dels tronats del Tabal, la Colla de Castellers de Rubí, la colla Gegantera del Pinar, la Colla Gegantera CEIP Teresa Altet i la Colla de Geganters de Rubí.

No tenim fotografies de Matilda, nomes sabem que aquest divendres arribarà a l’escola de Can Alzamora, però fins el seu bateig el proper dia 10, es mantindrà en secret la seva imatge.

Es una alegria poder comptar amb un nou geganto rubinec i amb una altre escola que s’ha animat a ser gegantera, com ja ho es fa uns anys la Escola del Teresa Altet, i encara que els projectes no han arribat de moment a formar part de la terenyina cultural, tant l'escola Montessori com l'escola Rivo Rubeo han fet gegantons i capgrossos; Segur que amb el temps aquestes escoles acaben sent unes noves entitats rubinenques, amb les que creixerà el teixit associatiu i cultural de Rubí.

Enhorabona Escola Can Alzamora i moltes Felicitats!!!

Tan aviat com ens sigui possible, us presentarem a Matilda i us explicarem tot el que puguem referent a Ella i a la seva primera festa.

Textos revisats per Carolina Tudela, membre de l'Ampa de l'escola de Can Alzamora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada