.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 1 de juny del 2016

Fires - Firà d'art de Primavera, el col.leccionisme i del trasto - Art

El passat dissabte 28 de maig, Rubí ha viscut una nova edició de la firà del col·leccionisme, de la firà d’art de primavera i de la firà del trasto, de la ma de l’Associació de Sant Galderic les tres fires van compartir l’espai de la Plaça Catalunya, força concorregut en dissabte, on a mes el temps va acompanyar tot i que a primera hora semblava amenaçar amb pluges., entre els paradistes vàrem poder veure en els rubinencs Miquel Mas i Pep Borràs.

En la seva valoració Magda batlles presidenta de l'associació de Sant Galderic, ens comenta:

15a Fira del Col·leccionisme, 14a Fira d’Art de Primavera i 7a Fira del Trasto

Dissabte 28 de maig de 2016 a la pl. Catalunya i al C/ Maximí Fornés. Organitzades pels Amics del Col·leccionisme de Rubí i l’Associació Sant Galderic.

Aquest dia, l’espectador pot gaudir observant les petites obres d'art, objectes de disseny i artesania, alguns realitzats amb materials reciclats, i adquirir-los a preus molt assequibles, i amb les diferents col·leccions que ens mostren els Amics del Col·leccionisme. També pot aconseguir objectes que ja no tenen utilitat per a algunes persones i als quals se’ls pot donar un segon ús. No hem de perdre de vista que el que són “trastos” per a alguns, per a altres poden ser objectes de col·lecció.

L’Associació Sant Galderic amb aquestes mostres vol contribuir a promoure l’art, el col·leccionisme, el reciclatge creatiu i la sostenibilitat.

Hem tingut una participació més reduïda a la plaça que en altres anys degut a la coincidència amb el Mercat d’Artesania del quart dissabte de mes que ha fet que una part dels nostres socis estiguessin en el seu espai habitual del passeig Francesc Macià.

El trasllat de la Fira de la Cervesa a la rambla del Ferrocarril no l’ha afavorit gens.

A les 13 h a la pl. Catalunya va tenir lloc el lliurament del premi del Concurs d’idees per al disseny del cartell que representarà la 22a Fira Sant Galderic amb la presència del regidor de cultura Moisés Rodríguez i del guanyador Miquel Mas.

Amb una participació de 8 obres dels autors: Pep Borràs, Anna M. Estella, Miquel Mas, Carme L. Salces I Jaume Tello (2) i l’Anna Tamayo (2) ha obtingut l’accèssit.

L’exposició de les obres presentades es pot veure a l’Ateneu fins 4 de juny.
       







Textos de Magda Batlles, Presidenta de l'Associació de Sant galderic
Fotografies de Jaume Comas Gestor del Blog de Cultura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada