.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 5 de juny del 2016

Activitats - Minitronats Projecte de Percussió Infantil - Diables

 

Fa tres mesos, els Tronats del Tabal de Diables de la Riera de Rubí, van posar en marxa un nou projecte de percussió infantil. El projecte anomenat Minitronats, s’ha anat consolidant dissabte rere dissabte, els dies d’assaig que s’han anat celebrant. El grup esta format per 12 nens i nenes amb edats que van dels 6 anys als 13, una majoria de Ells fills de membres de l’entitat rubinenca, acompanyats per nouvinguts atrets per la iniciativa.




 


 
Aquest dissabte passat, s’han estrenat com a formació participant a la seva primera sortida, en motiu de la jornada solidaria al ferrocarril a la rambla del ferrocarril.




 


 
Un cop superades les pors escèniques d’actuar davant de públic, els responsables del nou grup infantil ens confirmen que participaran a la festa major i concretament ho faran a la tabalada que tindrà lloc abans del correfoc infantil.
 

 

 
Fotografies i videos de l'arxiu de la Colla de Diables de la Riera de Rubi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada