.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 20 de juny del 2016

Homenatge - Medalla d'Or Federació de Cors de Clavé - Cant Coral

Ens han arribat molt bones noticies de l’Agrupació Coral Unió Rubinenca, a dos dels seus cantaires, Josep Rusiñol i Turu i Josep Arman Comas se’ls farà entrega el proper 24 de Juny en el Palau de la Música de Barcelona, de la medalla d’or de la federació de Cors de Clavé.


El Mestre Josep Rusiñol i Turu fou director de la Coral Unió Rubinenca dels anys 1968-1976. En reconeixement a la seva tasca com a director de cant claverià la Federació de Cors de Clavé li ha atorgat la seva Medalla d’Or.

 
El cantaire Josep Arnan i Comas, es va incorporar a la Coral Unió Rubinenca el 15 d’abril de 1959, ha estat portador de l’Estendard de l’Entitat en tots els actes en els quals hem participat, amb una gran vocació claveriana, la Federació de Cors de Clavé també li ha atorgat la seva Medalla d’Or. Enguany als seus  86 anys  ha demanat, a contracor,  la seva  substitució  com a portador de l’Estendard de la Coral.

Textos de Joan Sutrias, Cantaire de l'Agrupació Coral Unió Rubinenca
Fotografies de l'arxiu de l'Agrupació Coral Unió Rubinenca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada