.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 7 de juny del 2016

Exposicions - Retrospectiva "Foto Viva" Festa Major Viva - El Gra

 

En el butlletí del Grup fotogràfic el Gra, ens deien:
  
“Amb el nom “ara es la nostra” s’estrenava la primera festa Major de la democràcia, el 1979. Com moltes altres entitats, la nostra va col·laborar-hi. I a l’octubre del mateix any s’inaugurava una exposició amb imatges dels millors moments de la Festa Major. L’alcalde Miquel llugany ens va fer la proposta de repetir-la cada any. Així naixia la Foto Viva, que juny rere Juny hem anat duent a terme fins a dia d’avui.
  
Volem que aquesta exposició retrospectiva sigui especial, no només per les fotografies que s’hi presenten, sinó perquè les associacions que formen el teixit cultural de Rubí hi participin aportant algun element de festa Major, característic de la seva entitat.
  
Per completar l’exposició volem convidar a tots els alcaldes des de 1979 a 2016, a seure al voltant d’una taula per fer una tertúlia i gaudir dels records del moments que hem compartit.”
  
Exposició va ser inaugurada el passat divendres 3 de juny i es un passeig per la historia del Grup fotogràfics el Gra a traves de la historia de les Festes Majors Democràtiques de la nostra ciutat. La idea d’aquesta exposició neix fa tres anys, i en fa dos que l’entitat treballa per fer-la possible; L’exposició neix amb la idea de ser sols una retrospectiva de les exposicions anuals “Foto Viva” que any rere any organitza el grup fotogràfic el Gra, però les entitats rubinenques si bolquen i finalment va passar anomenar-se “Festa Major Viva”; la podreu veure els mesos de Juny i Juliol en el Celler cooperatiu
 
Us deixem unes fotografíes del dia de l'exposició.
 
Exposició i Parlaments













 
 
Mostra de Festa Major
 




 




Textos extrets del Butlletí de Grup Fotogràfic el Gra
Fotografies de Jaume Comas, Gestor del Blog  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada