.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 31 de maig del 2017

Celebració - 30è Aniversari de Joan i Marieta Gegants Sant Cugat - Gegants

Dissabte passat, els gegants de Rubí, en Roc, la Paula, en Galderic i la Laia, amb el capgròs “Avi Piwo” i acompanyats com sempre, pels membres de la Colla de Geganters de Rubí, van baixar a Sant Cugat per participar en el 30è Aniversari de Joan i Marieta, gegants de la ciutat veïna.. 

En Joan i Marieta son nascuts el 26 d’abril de 1987, i en Roc i la Paula amb la colla gegantera de Rubí, en son els seus padrins; En la celebració va participar les dues colles, l’acte va consistir, en una plantada dels gegants de Sant Cugat i de Rubí, a les 12h del migdia, a la porta del Monestir de Sant Cugat, on es va fer la tradicional foto de família amb tots els gegants i geganters. A continuació, als volts de la 13h, es va fer una passejada gegantera pels carrers de Sant Cugat des la Plaça Octavià fins al Casal de Torreblanca, on es va fer el dinar de germanor d’aniversari entre les dues colles; i en acabar, es va tornar en cercavila fins el Monestir, on els gegants van restar guardats al Claustre del Monestir fins diumenge al matí. Dia de celebració de la 23è Trobada de Gegants del Vallés.


Crònica facilitada per Marc Albert Lopez de Extremera, adjunt presidencia de la Colla de Geganters de Rubí.
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Geganters de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada