.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 18 de maig del 2017

Trobada - Geganters del Teresa Altet de Trobades, un no Parar - Gegants


Diumenge, 7 de maig la colla gegantera de l’escola Teresa Altet va participar a la Trobada de Gegants de Cerdanyola del Vallés. A la plaça de l'Estatut es va concentrar junt a les colles de Poble Sec, Ripollet, Montmeló, carrer Princesa, les Borges Blanques i la Navarra d’Arguedas a més de l’organitzadora i totes van gaudir d’un matí geganter molt assolellat que es va completar amb l’esmorzar, la cercavila pels carrers del centre i els balls finals. Com ja es tradicional la diada va concloure amb el lliurament de records a les colles convidades.

El cap de setmana del 13 i 14 de maig ha estat molt mogut per la colla gegantera del Teresa Altet. 

Si el dissabte a la tarda celebrava el desè aniversari de la geganta Lola del barri del Pinar de la nostra ciutat junt al gegants de Rubí, de l’escola Can Alzamora, del Club Amics de Rubí i els castellers de Rubí, el diumenge de bon matí la colla s’apropava a la veïna Barberà del Vallès per commemorar el també desè aniversari de la geganta Elionor de la colla de l’Escola Miquel Martí i Pol. A la festa van estar-hi presents la colla de Barberà, la de Ripollet i diverses colles d’escola: Marta Mata, Can Llobet, Can Serra i La Sardana de Barberà, l’Escola Dominiques de Tarragona, la colla gegantera d’en Ton de Mataró i la del Teresa Altet.

El matí geganter a més de comptar amb l’esmorzar i una concorreguda cercavila es va omplir de jocs i tallers per la canalla que s’ho van passar d’allò més be.









Textos de Félix Magallón Membre de la Junta de la Colla Gegantera de l'Escola Teresa Altet.

Fotografies de l'arxiu de la Colla Gegantera de l'Escola Teresa Altet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada