.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 30 de maig del 2017

Firà - Fira d'Art de Primavera, del Col.leccionisme i del Trasto (2017) - Art

El 3 de juny l’Associació de Sant Galderic presentarà una nova edició de la Firà de Primavera, amb la 16ª Firà de Col·leccionisme, 15ª Firà d’Art de Primavera i 8è Firà del Trasto.


Aquest dissabte, de 9 a 14h, la plaça del Doctor Guardiet acollirà la 15a Fira de Primavera, que com cada any permetrà als rubinencs veure en directe la feina que fan diversos artesans de la ciutat. Així doncs, els ciutadans podran adquirir productes fets a mà, com ara joies, decoració o objectes utilitaris, entre d'altres. Per fer de la Fira de Primavera un espai més agradable hi haurà ambientació musical de 12.30 a 13.30h, a càrrec de Jazz Rubí Ensemble.

Aquesta serà la primera activitat organitzada per la nova junta de Sant Galderic i per això es vol aprofitar l'oportunitat per acostar-se als socis i a la gent de Rubí. Per això, alguns membres de la nova junta seran a l'estand de l'entitat per poder conversar amb els artesans ja inscrits a l'entitat, així com d'altres que puguin estar interessats en sumar-se a l'associació de Sant Galderic.

La quinzena edició de la Fira de Primavera ve acompanyada de la 16a Fira del Col·leccionisme i la 8a del Trasto. Els col·leccionistes estaran ubicats al passeig Francesc Macià, entre plaça Catalunya i carrer Montserrat, on mostraran les seves col·leccions i on tindran l'oportunitat de comprar, vendre i intercanviar articles. A més, els Amics dels Aytomòbils Antics de Rubí portaran peces d'autèntic museu.

D'altra banda, l'Associació de Pessebristes de Rubí s'adhereix al Dia de l'Associacionisme Cultural 2017 organitzant les Quartes Jornades Pessebrístiques, amb el suport de la Federació Catalana de Pessebristes de Catalunya i Balears que tindran lloc dins dels actes per celebrar el Centenari de Pessebrisme Documentat a Rubí. A la plaça del Doctor Guardiet hi haurà pessebristes de: Castellterçol, Mataró, Mont-ras, Ripollet, Sant Pere de Torelló, Vilanova i la Geltrú, Vilassar de Mar i Rubí.

També dins el mateix horari de la fira, el Museu Etnogràfic Vallhonrat farà una jornada de portes obertes amb visites guiades a les 11h i a les 12.15h, on es podran contemplar les grans col·leccions exposades. L'entrada es farà per la plaça Montserrat Roig.

Font Associació de Sant Galderic i Rubí Tv

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada