.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 3 de maig del 2017

Esdeveniment - La Percussió de la Ciutat Arriba a la Formula 1 - Percussió

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el major espectacle del món de l'automobilisme del 12 al 14 de maig de 2017! El Circuit albergarà la cinquena cita de la temporada del Campionat del Món de F1, brindant un cap de setmana de motor, velocitat i molta emoció..

Tronats del Tabal portarà la seva percussió al circuit, el gran Premi d’Espanya de Formula 1 mostrarà pinzellades de la nostra cultura i el grup rubinencs ha estat un dels escollits i acompanyat per el Ball de Diables de Mollet del Vallès, las colles de diables de Montmeló i els grups de percussió Tukantú i No m’atabalis, animaran el públic del gran premi al llarg del cap de setmana, serà diumenge just abans de començar la carrera, quan actuaran a la mateixa línia de sortida, a la recta del circuit, davant del paddock del circuit.

Tronats del Tabal, va iniciar camí l’any 2010, com un grup de percussió infantil, dins de la Colla de Diables de la Riera de Rubí, amb el temps van succeir en els Tabalers de la Riera, dins de l’entitat Rubinenca i tot i alguns alta baixos, sempre han anat a mes; ara tenen una bona oportunitat per portar el nom de Rubí a un esdeveniment de raso mundial.

El passat cap de semana en els assajos.





Textos de Jaume Comas gestor del Blog
Fotografies de Tronats del Tabal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada