.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 16 de maig del 2017

Esdeveniment - Tronats del Tabal actuen en el Circuit Montmeló - Percussió

Va arribar el cap de setmana, un cap de setmana trepidant pel grup de percussió Tronats del Tabal, matinant dissabte i diumenge per tal de col·laborar i poder oferir la seva musica en el campionat d’automobilisme de formula 1, que ha visitat el circuit de Montmeló aquests dies. La col·laboració ha estat possible, gracies al canvi sofert en la direcció del mundial de F1 i la nova orientació donada, incloent mostres de la cultura dels llocs per on passa.

Tronats va poder actuar a la zona de pelouse de inici de la recta del circuit i sobre la mateixa recta just en el moment de la passejada dels pilots, moments abans de iniciar-se la cursa.

Hi diem cap de setmana trepidant perquè tota aquesta activitat en el circuit, l’han hagut de compaginar amb la participació en un correfoc infantil a Molins de Rei, acompanyant a les Espurnes i Trons de la seva entitat, donant-ho tot com ens tenen acostumats.








Textos Jaume Comas Gestor del Blog de Cultura
Fotografies de Josep Maria Marcet, Fotograf de Nació Digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada