.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 4 de maig del 2017

Trobades - Els Gegants de Rubí Inicien Temporada - Gegants i Capgrossos


Participen en el BADAGEGANTS, la Trobada Gegantera de Badalona

El  proper dissabte 6 de maig, els gegants de Rubí, el Roc, la Paula, el Galderic i la Laia, amb el capgròs “Avi Piwo”, acompanyats pels membres de la Colla de Geganters de Rubí, donen inici a la temporada gegantera 2017, participant en el BADAGEGANTS, la Trobada de gegants de Badalona, que s’engloben dins de les Festes de Maig, d’aquesta població del Barcelonès en honor a Sant Anàstasi.

El programa de les activitats es el següent:

17 h, a la plaça de la Vila
Badagegants 2017 - 34ª Trobada de Gegants
Plantada de gegants. Hi participaran els gegants de la Seu d’Urgell, els gegants de Rubí, els gegants de Sant Feliu de Llobregat, els gegants de Matadepera, el gegants del Prat de Llobregat i els gegants de Santa Coloma de Gramenet, a més dels gegants de les escoles locals, Lola Anglada, Progrés i Jungfrau, els del barri de Pomar, i els gegants de la ciutat de Badalona, el Follet, la Dimonieta, en Tasi i la Mariona, que aquest any els portarà l’escola Salesians.

17.45 h, a la plaça de la Vila
Mostra de Músiques de Gegants
A càrrec dels grups musicals que els acompanyen.

18.30 h
Passejada
Pels carrers de Mar i Pietat, passatge Maignon, avinguda de Martí Pujol i carrer dels Arbres fins a la plaça de la Plana.

19.15 h, a la plaça de la Plana
21ª Mostra de Balls de Gegants
A càrrec de les colles convidades i de la Colla de Geganters de Badalona, amb la música de Quintet de Canya, a càrrec de la Colla de Geganters de Badalona.

Les següents sortides dels gegants de Rubí seran: dissabte dia 13 de maig al barri el Pinar de Rubí, per la celebració dels 10 anys de la seva geganta, la Lola. El cap de setmana del 27 io 28 de maig a Sant Cugat del Vallès (dissabte a la tarda les colles de Sant Cugat i Rubí per la celebració dels 30 anys dels gegants de Sant Cugat, fillols dels gegants de Rubí; i diumenge 28 al matí es celebra a Sant Cugat la 22ª Trobada Comarcal de Gegants del Vallès); diumenge dia 4 de juny sortida a Vilanova d’Espolla; i dilluns dia 5 juny a Rubí, al Tradicional Aplec de Primavera i Festa dels Xatos.

Colla de Geganters de Rubí 

Gegants de Badalona

Textos facilitats per Marc Albert Lopez de Extremera, Adjunt de Direcció de la Colla Gegantera de Rubí

Fotografies de l'arxiu de la Colla de Geganters de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada