.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 31 de maig del 2017

Celebració - 8è Trobada Gegantera del Teresa Altet - Gegants i Capgrossos

Dissabte, 27 de maig es va celebrar la 8a Trobada Gegantera del Teresa Altet dins dels actes de les festes del barri de Ca n’Oriol.


L’entitat de l’escola va preparar una trobada amb 5 colles geganteres que van animar els carrers del barri i la plaça de Can Oriol a primera hora de la tarda.

Aquesta edició la novetat va ser la participació de l’escola Miquel Martí i Pol de Barberà amb la seva Elionor i la de l’escola de Can Alzamora de Rubí amb la Matilda. A més van participar la colla gegantera de Santa Eulàlia de Ronçana amb el Quico i la del Pinar amb la Lola i el grup de percussió Axé.

Si l’any passat la Teresina va estrenar vestit i l’Oriol faldilla, una altra novetat d’aquest any va ser l’estrena de cabells nous de la Neus, un dels capgrossos de la colla.

Després de la plantada a la plaça del barri i fer un recorregut per carrer Sòria, Font del Ferro, Lourdes i plana Can Bertran i tornada a plaça, fer balls de presentació de colles i la tradicional ballada conjunta del “Gener, Febrer i passi-ho be”, les colles convidades van traslladar-se al pati de l’escola on la colla organitzadora va preparar una sessió de Dj’s amb l’Associació juvenil MusikGard, nascuda aquest 2017, la botifarrada patrocinada per l’Associació de veïns de Ca n’Oriol i la projecció de la final de la Copa del Rei perquè tots els geganters culés poguessin gaudir també d’una nit futbolera.

La colla organitzadora està satisfeta de la feina i vol agrair la col·laboració del departament de Cultura de l’Ajuntament de Rubí, l’Associació de Veïns de Ca n’Oriol, l’Associació MusikGard i l’Associació de Colles Geganteres de Catalunya.





Crònica facilitada per Félix Magallón, secretari de la Colla de Geganters de l'escola del Teresa Altet.
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Geganters de l'escola del Teresa Altet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada