.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dissabte, 17 de juny del 2017

Festa Major 2017 - Concurs de Cartells de Festa Major - Festes Populars



Un disseny inspirat en el Holi Festival i els petards guanya el concurs de cartells de Festa Major
 
Les dues joves rubinenques, Judit Carrera i Irene Restoy, són les guanyadores del concurs de cartells de la Festa Major de Rubí 2017.  Tenen 24 i 22 anys, respectivament i treballen com a dissenyadores en l’empresa rubinenca JOVI i s’han emportat els 1.500 euros de premi del concurs.

Ràdio Rubí ha parlat amb la Judit Carrera que ens ha comentat que les dues són molt participatives en les festes majors de la ciutat, i que, gràcies a una altra companya de feina que els hi va recordar que s’iniciava el període de presentació de cara al concurs de cartells van decidir presentar-s’hi. Carrera també ha explicat que l’any passat van participar al Holi Festival que, juntament amb un elements tan tradicional com el petard, els va inspirar per dissenyar el que finalment serà el cartell d’aquesta festa.
 
La Judit Carrera va estudiar als Maristes de Rubí, després el batxillerat artístic a l’institut La Serreta i va acabar els seus estudis de disseny a Sabadell. I pel que fa a la Irene Restoy va adquirir els seus coneixements de disseny a l’Escola d’art i Disseny, l’Edra, i va finalitzar els seus estudis a l’EASC, a Sant Cugat.

Font Radio Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada