.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 28 de juny del 2017

Festa Major 2017 - Toc de Inici amb la Recepció d'Entitats - Festes Populars


 
La Colla de Geganters de Rubí, el Club esportiu Maristes Rubí, el Centro de Enseñanza Flor Gitana i la Comunidad Baha’i van ser guardonades ahir per la tasca que han fet durant els seus 25 anys d’història.

Les associacions van rebre les plaques commemoratives en la tradicional recepció d’entitats que es va fer a l’Ateneu i que dóna el tret de sortida a la Festa Major de Sant Pere. Durant l’acte es va reconèixer la tasca associativa que fan les entitats de la ciutat durant tot l’any i la seva col·laboració a la Festa Major. En aquest sentit, l’alcaldessa, Ana Maria Martínez, va remarcar que la Festa Major de Rubí “és la millor de la comarca” i el seu èxit “rau en el treball que fan totes les entitats de la ciutat”.

El discurs més emotiu de la recepció va anar a càrrec de la presidenta del Centro Cultural de Enseñanza Flor Gitana, Maria Romero, que va explicar que malgrat tenir un càncer de pulmó que l’imposilita fer moltes coses havia volgut estar a la trobada perquè se sentia molt feliç de rebre la placa.

El president del Club esportiu Maristes Rubí, Valentí Alarcón, per la seva banda, va recordar que enguany estaven en continua celebració, ja que compleixen 25 anys de club esportiu, 50 anys de centre escolar i 200 anys d’institució. La presidenta de la colla de Geganters de Rubí, Fina Hinojosa, va recordar que tot i que legalment compleixen 25 anys en realitat en sumen 30 i va explicar que significa ser geganter per a ells.

Durant la trobada també s’ha commemorat el paper de la comunitat Baha’i de Rubí que no ha pogut assistir a l’acte per recollir la placa.

Crònica de Radio Rubí
Fotografies de Jaume Comas Gestor del Blog de Cultura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada