.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 11 de juny del 2017

Rubifolk-17 - Conjunt de Cants i Danses Manahau Tahiti - Festival Dansa



Avui us presentem el segon grup que ens visitarà en la XVII edició del #Rubifolk, el conjunt de Cants i Danses Manahau Tahiti - officiel. És un grup que ve de molt lluny i amb molt a explicar i aquesta és la bandera del seu país

Manahau ve de la illa de la Polinèsia Francesa, en particular de la ciutat de Tahití, allò que molts coneixem com "el paradís"

El seu espectacle té un aura especial. Canta les llegendes i el passat d’un país i d’un poble que es busquen en les històries dels seus avantpassats.

Aquest ballet neix per poder mostrar al públic imatges de la seva memòria col·lectiva a través de danses ràpides i lentes característiques de la polinèsia francesa, i sempre amb l’alegria que els caracteritza.

El grup, de la ciutat de Tahití, ve a Rubí per mostrar-nos les seves danses tribals i les lloances que fan a la mare naturalesa alhora que reten homenatge als avantpassats que els han portat fins on són ara. 🏝

Ens fascinaran amb els seus moviments oscil·lants i les seves danses i cants tribals.






Crónica de l'Esbart Dansaire de Rubí
Fotografies cedides per l'Esbart Dansaire de Rubí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada