.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 9 de juny del 2017

Trobada - 18è Trobada de Gegants de Vilanova d'Espoia - Gegants

La Colla dels Geganters de Rubí, participen en la18è Trobada Gegantera de Vilanova d'Espoia, l’Anoia

El passat diumenge 4 de juny, els gegants de Rubí, el Roc, la Paula, el Galderic i la Laia, juntament amb els membres de la Colla de Geganters de Rubí, es varen desplaçar a la vila de Vilanova d’Espoia, a la comarca de l’Anoia, per participar a la 18è Trobada de Gegants d’aquesta població

Al matí de diumenge van participar a la plantada gegantera que es va realitzar davant del Centre Social i Recreatiu d’aquesta localitat anoienca, dins de les activitats englobades en la 18è Trobada de Gegants, amb la participació de colles de Rubí, Borges Blanques, Capellades, entre d’altres, juntament amb la colla amfitriona de Vilanova d’Espoia i els seu grup de Bastoners. 

Cap a les 11h va començar la cercavila que va recórrer els diferents carrers de la vila fins a la plaça de l’Església, on es van fer els balls de cada colla, parlaments i ball final conjunt.


Properes activitats

El proper diumenge dia 11, els gegants de Rubí, participaran en la Trobada de Gegants de Sarrià, per commemorar els seus 30 anys d’història. Un cop passada aquesta sortida, els gegants es preparen per celebrar, un any més, la Festa Major de Rubí, del 28 de juny al 2 de juliol, amb les seves activitats tradicionals de cada any.

Crònica de Marc Albert Lopez Extremera, adjunt presidencia de la Colla de Geganters de Rubí.
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Geganters de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada