.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dissabte, 17 de juny del 2017

Sant Joan - Revetlla de Sant Joan i Flama del Canigó - Festes Populars




Tot just en una setmana, el divendres 23 de juny, Rubí celebrarà la Revetlla de Sant Joan, la nit més curta de l'any. Enguany, l'Ajuntament ha preparat una sèrie d'activitats per tots aquells rubinencs i rubinenques que vulguin passar aquesta nit màgica a la ciutat. 

La Colla de Diables de Rubí i Òmnium Rubí són les associacions que col·laboraran en l'organització de la revetlla, aportant el foc. A les 23.15 h, davant de l'ajuntament a la plaça Pere Aguilera, es rebrà la Flama del Canigó i es farà la lectura del manifest. A les 23.30 h, es farà la cercavida de trons de la Flama del Canigó, per la pl. Pere Aguilera, c. Pau Clarís, c. Cadmo i c. Joaquim Blume, fins a acabar a l’Escardívol a les 23.45 h, amb l'Escardilarre 2017 i el raval de foc. a les 24 h s'encendrà la foguera alhora que l'Orquestra Liberación ambientarà l'espai amb música de ball a ritme de versions.

Font Tot Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada