.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 11 de febrer del 2016

Festes Populars - Enterrament de la Sardina - Carnaval 2016

Dimecres de cendra, el Rei Carnestoltes ha mort a la foguera; Com en molts altres pobles i ciutats, Rubí ha acomiadat el carnaval amb la cercavila del Seguici fúnebre pels carrers del centre de la ciutat, cercavila que ha donat pas a l’enterrament de la sardina a l’esplanada de l’escardivol.
       
   
Seguici de vidus, vídues i altres ànimes compungides per la pèrdua del rei Carnestoltes, encapçalat per la Xaranga de La Cremallera Teatre, i amb la participació dels Diables de la Riera, la Colla de Geganters de l’Escola Teresa Altet, la Colla de Geganters del Pinar, alumnes de la Serreta i els Tronats del Tabal.
     

Un cop arribats a l’esplanada de l’escardívol, la Colla de Diables de la Riera ha estat l’encarregada d’encendre la foguera, on ha cremat la sardina, els diables han anat recollint les sardines que han portat els nens i nens. per cremar-les a la foguera.Audiovisual Cedit per Radio Rubí
Fotografies cedides per Jordi Garcia @localpres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada