.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 19 de febrer del 2016

Formació - Projecte infantil amb Tronats del Tabal - Percussió

La setmana passada el grup de percussió Tronats del Tabal, vinculat a la Colla de Diables de la Riera de Rubí, va posar en marxa un nou projecte, un projecte per ensenyar percussió en els mes petits de la Colla i obert a qui ho pugui trobar interessant des de fora de l’entitat.  
  
Els responsables de Tronats del Tabal, ens han comunicat que Mini Tronats, es un projecte de tabalers infantils que han creat des de la secció de percussió, es un projecte nou, en el qual han invertit molt de temps, feina, ganes i sobretot il·lusió per què els mes petits de la colla gaudeixin de la batucada i vegin que a la colla hi ha moltes coses a fer, amb la finalitat de que a les festes majors i festes populars del poble els nens i nenes facin pinya i s'impliquin encara mes i aprenguin jugant totes les possibilitats que tenen obertes dins de l’entitat.
  
Des del Blog i així ens ho demanen, en fem difusió d’aquesta activitat i els que pugueu estar interessats en portar els vostres fills en aquesta activitat, us podeu posar en contacte amb l’entitat de diables o directament amb el grup de percussió a l’adreça tronatsdeltabal@gmail.com   
    

  
Información facilitada pels responsables de Tronats del Tabal (Colla de Diables de la Riera de Rubí)
     
Fotografies de l'arxiu de la Colla de Diables de la Riera de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada