.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dilluns, 8 de febrer del 2016

Festes Populars - Rues de Carnestoltes de Rubí - Carnaval 2016

Rubí s’ha tornat a vestir de festa aquest cap de setmana, estem de carnaval i dues rues han fet gaudir a milers de rubinencs i rubinenques un cap de setmana diferent, on les disfresses han estat les protagonistes.
 
A la rua de dissabte al vespre, 18 comparses han estat les que s’han inscrit enguany, la rua va transcorre pel centre de la ciutat, des de la plaça del Dr. Pearson fins a la plaça del Dr. Guardiat, on va finalitzar la festa amb una guerra de confeti i un concert del grup de versions Malaka Tones.
    

 
La rua infantil de diumenge al matí, amb sortida a la plaça de Pere Aguilera i final a la Rambla del Ferrocarril, va fer sortir el carrer una altre vegada a la ciutadania, una rua amb diferents grups d’animació on les batukades han estat protagonistes, amb grups locals com els Tronats del Tabal i Explosió Rítmica, els mes petits han pogut gaudir d’una rua infantil plena de color i música.
 
 
 


 
El carnestoltes finalitzarà aquest dimecres amb la cercavila fúnebre i l’enterrament de la Sardina, amb inici a les 18:30 a la plaça del Dr.Pearson, recorrerà el centra de la ciutat i finalitzarà a l’escardivol, on els Diables de la Riera seran un any mes els encarregats de encendre la foguera.

Video de la Rua de dissabte cedit per Radio Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada