.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 10 de febrer del 2016

Rubifolk - Families Acollidores - Festival Dansa Internacional


 
Crida per ser Família Acollidora
 
L’equip organitzador del Rubifolk està treballant en la propera edició d’aquest festival. És un grup jove i dinàmic, i amb moltes ganes de mantenir el Rubifolk en la primera línia dels festivals internacionals de dansa.
 
L'edició d'enguany tindrà lloc del 7 al 10 de juliol i serà un festival ple d’activitats i sorpreses. Rubí s'omplirà de música i dansa!
 
Aquest any es vol recuperar una peça clau del Rubifolk: les famílies acollidores.
 
Una família acollidora és la que voluntàriament rep dansaires dels grups convidats a casa seva durant el festival. Aquestes famílies tenen l’oportunitat de practicar idiomes, conèixer   gent, enriquir-se culturalment i descobrir com de semblants podem ser quan es tracta de dansa, música i passar-s’ho bé.
  
La previsió és que aquest any ens visiti un grup de l’Europa de l’Est més asiàtica, un grup centreamericà i un tercer grup pendent de confirmar.
  
Si voleu ser família acollidora, poseu-vos en contacte  amb nosaltres mitjançant l'adreça rubifolk@esbartderubi.cat o truqueu a Carles Janer (Tel. 661 717 320) o a Miquel Rubio (Tel. 633 028 904).
  
L’Equip del Rubifolk 2016

Textos cedits per l'Esbart Dansaire de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada