.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 26 de gener del 2016

Activitats - Correfoc infantil a Sant Vicenç dels Horts - Correfocs

   

El passat cap de setmana la Colla de Diables de la Riera de Rubí, va participar en el correfoc infantil de Sant Vicenç dels horts, es va desplaçar una cinquantena de membres de l’entitat rubinenca, entre les espurnes i trons, tronats del tabal, pares, mares i diables. El correfoc va ser una de les activitats de la festa Major d’hivern de Sant Vicenç i amb Ell, la colla rubinenca dona per iniciada la temporada 2016.
 
 
 

     
Temporada que els hi comença amb molta empenta, doncs com ja va ser noticia, el proper cap de setmana tenen l’honor de ser els banderers de la festa gran d’hivern de Rubí, en els tres tombs de la Societat de Sant Antoni Abat de la nostra ciutat, i per Carnestoltes, els tornarà l’activitat participant els Tronats del Tabal a les dues rues de Carnaval dissabte al vespre i diumenge al matí i tota l’entitat col·laboraran el dimecres a la tarda, amb l’ajuntament, com ja es habitual a l’enterrament de la Sardina.
 
Textos i fotografíes cedides per la Colla dels Diables de la Riera de Rubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada