.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimarts, 12 de gener del 2016

Temporada 2015 - Associació Unió Coral Rubinenca - Valoracions

Memòria de les activitats  l’any 20145 de la Associació Coral Unió Rubinenca.
  
. Preparació
  
Quan vam començar? El mes de gener amb l’elaboració d’un programa d’activitats i amb assajos cada dijous de 19 h. a 21 h. durant els mesos de gener, febrer, març, abril, maig, juny, setembre, octubre, novembre i desembre de 2015, al local de l’Associació de Veïns de Rubí Centre.
  
Qui ho va fer? - La Junta de l’Entitat
  
Costos o no? - Cap cost econòmic.
  
.Què s’ha fet?
  
21 de març - Presentació de Caramelles 2015 per a socis i simpatitzants, amb la participació de vint-i-vuit cantaires i una auditoria d’unes cent deu persones.
  
11 d’abril - Cantada de Caramelles al Mercat Municipal de Rubí, amb la participació de vint-i-set cantaires, amb una auditotia difícil de enumerar.
  
12 d’abril - Cantada de Caramelles a l’Ajuntament de Rubí i altres indrets de la Ciutat, amb la participació de vint-i-vuit cantaires, amb una auditoria també difícil de determinar.
  
18 d’abril - Cantada de Caramelles a la ciutat de Rubí i a la sortida de la misa vespertina a l’esglèsia de Sant Pere de Rubí amb la participacio de vint-i-sis cantaires, amb una auditoria difícil de enumerar.
  
19 d’abril - Participació a la 1ª Tobada de Caramelles a Sant Cugat del Vallés, amb la participació de vint-i- vuit cantaires, amb uns 400 espectadors.
  
9 de juliol - Parcitipació  en el Concert de Festa Major de Viladecavalls, amb la participació de vint-i-vuit cataires, amb uns 100espectadors.
  
11 de setembre - Participaciò a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Rubí, amb la participació de vint-i-quatre cantaires, davant de la ciutadania assistent a la Plaça 11 de Setembre.
  
10 d’Octubre - Participació al l’Homenatge al Mestre Josep Rusiñol i Turu per els seus 100 anys al local de la Gent Gran de Rubí, amb la participación de vint-i-cinc cantaires.
  
Xatos-No ho participem per manca de pressupost.
  
Encara hem de confeccionar les activitats del 2016
  
. Com s’ha publicitat?
  
Ho hem publicitat En els mitjans de comunicació local com el Diari de Rubí, TV Rubí, als programes d’activitats de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Rubí i a la Federació de Cors de Clavé, mitjans de comunicació i de TV de Sant Cugat i Viladecavalls
  
. Valoració
  
Com a resultat final, la valoració és totalment positiva ja que som els continuadors d’una tradició de més de 150 anys a Rubí.
 

Valoració facilitada per Joan Sutrias, membre de la junta de l'Associassió Unió Coral Rubinenca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada