.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dijous, 7 de gener del 2016

Temporada 2015 - Associació de Sant Galderic - Valoracions

La temporada ha finalitzant per a totes les entitats de Cultura popular i tradicional de la ciutat, us fem arribar en el blog les diferents valoracions que des de Elles ens van fent arribar.
   
Per l’associació de Sant Galderic, l'any s'ha desenvolupat sense massa sorpreses i el valoren positivament.
   
La Fira de Primavera, pel fet de canviar-la de dia i fer-la coincidir amb la Fira de la Cervesa, ha tingut un major nombre de visitants. L'anem definint més cap una vessant de reciclatge i sostenibilitat.
   
La Fira de Sant Galderic i totes les activitats que l'envolten han estat un èxit. Més visitants i participants inclús de fora de Rubí, tant a la Fira com a la ruta de tapes.
   
Tot i així, estem decidits a fer canvis en diversos aspectes per aconseguir millorar. L'any vinent, més novetats!
   
El Concert de Nadales, del passat diumenge 20 de desembre a les 12 h a la carpa de la pl. del Doctor Guardiet amb la presencià de les corals: Mitjans/Grans i Joves de l’Escola de Municipal de Música Per Burés, l'Obrador Coral, Contorbant-Me i la banda Rubí Musical s.XXI. A darrera hora van excusar la seva presència la coral de l'Església Evangèlica.
   
Amb una assistència important de públic que va remitent a mesura que passa el concert, va tenir lloc el concert d'aquest any. L'activitat és molt càlida i bonica i agrada molt a tothom. T'adjunto foto i el programa.
   
De cara a la nova temporada, l’entitat ja va posant fil a l’agulla a les properes fires en quan al concurs de plaques de cava, ja han fet públiques les bases del 15è Concurs de plaques de cava, Rubí 2016.
    
 
   
Valoració facilitada per Magda Batlles, presidenta de l’associació de Sant Galderic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada