.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 15 de gener del 2016

Entremesos - Passat i Futur dels Capgrossos de Rubí - Imatgeria

Avui ens han fet arribar una fotografia de fa molt de temps, on es pot veure algun dels Capgrossos de Rubí a prop de la que ara es l’estació vella dels ferrocarrils de la Generalitat. La fotografia es del grup fotogràfic el Gra i des del Blog la he volgut compartir, per que hi ha poques fotografies d’aquests Capgrosos pels carrers de la nostra ciutat.
      
Fotografía Grup Fotogràfic el GRA
     
Com ja vàrem explicar en aquest blog, els 10 Capgrosos que formen la col·lecció es van adquirir l’any 1979 i van estar en actiu fins l’any 1983. Des de aleshores estan guardats a la casa dels entremesos de Rubí, seu dels geganters de Rubí i actualment hi ha una iniciativa per part de tres entitats rubinenques,  amb la idea de conduir-la cap a una proposta de projecte viable, amb la intenció de recuperar aquesta part de la imatgeria festiva de Rubí. Esperem des d’aquest blog, poder-vos donar bones noticies al llarg d’aquest any 2016.

Fotografia de l'arxiu del Grup Fotogràfic el GRA.

La historia dels Capgrossos Rubinencs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada