.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


dimecres, 6 de gener del 2016

Temporada 2015 - Esbart Dansaire de Rubí - Valoracions

La temporada ha finalitzant per a totes les entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat, us fem arribar en el blog les diferents valoracions que des de Elles ens van fent arribar.
   
ADÉU 2015
   
Passem pàgina al 2015 i és moment de fer balanç de tot allò que hem fet: Hem ballat al Círcol Catòlic de Badalona, a l’Ateneu d’Igualada, a l’Església Parroquial de Santa Maria de Manlleu, al Cercle Bredenc de Breda, a l’Avenç Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat, a la Unió Mas Rampinyo de Montcada i Reixach, a l’Ateneu de Sant Just Desvern, a ‘La Cate’ de Figueres, a Montsûrs (França), a l’Església i plaça de  l’Església de Sant Pere de Rubí, al Claustre del Monestir de Sant Joan de les Abadesses, al Mercat Municipal de Rubí, al Palau Firal Gran Via de Barcelona, al Casal d’Avis de Rubí i al Teatre Municipal ‘La Sala’ de Rubí.
   
Hem ballat ‘Gitanes al Carrer’ a l’Escardívol i el ‘Ball d’homenatge’ per la Diada.
  
Hem celebrat el Dia Internacional de la Dansa, els Xatos, la Festa Major de Sant Pere i la de Sant Roc.
  
Hem convidat a grups de Timor Oriental, Sud-àfrica i Mèxic dins del marc del Rubifolk. Mitjançant l’Escola de l’Esbart hem ballat a Sabadell, a Olesa de Montserrat i a Rubí; hem celebrat la III Trobada Infantil de Dansa Tradicional de Rubí; hem anat de colònies al Casal Sant Vicens d’Arenys de Munt, i hem format 200 alumnes en dansa tradicional catalana i a milers de petits rubinencs i rubinenques mitjançant el Programa de dansa a les escoles.
  
Hem rebut el suport de l’Ajuntament de Rubí, la Generalitat i la Diputació; de l’empresa BBraun; de les escoles Regina Carmeli i Maria Montessori; dels nostres socis, voluntaris, col·laboradors; dels mestres de dansa, cos de ball i membres de la junta, de majordomia; dels nostres proveïdors, i dels nostres amics i familiars.
   
I tot això ens empeny a superar-nos, a marcar-nos noves fites, a crear noves expectatives i a iniciar nous projectes.
  
Definitivament, BENVINGUT 2016!
  
Joan Manel Camps i Jaraba
President de l’Esbart Dansaire de Rubí
  
 
Tot i mostrar un acte incívic, com és el de pintar una paret del carrer Sant Pere de Rubí, en voldríem destacar el missatge.
 
 
Valoració facilitada per Joan Manel Camps, President de l'Esbart Dansaire de Rubí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada