.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


divendres, 8 de gener del 2016

Tradicions - Cavalcada dels Reis Mags d'Orient - Reis 2016

El passat 5 de gener, els Reis Mags d’Orient varen arribar a Rubí; El Mag Rubisenc des del seu campament en el Castell de Rubí, els va anar guiant al llarg de la setmana; tot vigilant-los amb el seu poderós telescopi. Els Reis Mags van arribar a l’escardivol, on els mes petits de la ciutat els esperaven nerviosos i amb molta il·lusió. L’alcaldessa de Rubí, Anna Maria Martínez els donarà la benvinguda en nom de tots els rubinencs i rubinenques, els hi va fer l’entrega de la clau  de la ciutat, que obra totes les cases de Rubí, perquè poguessin deixar tots els regals i desitjos de petits i grans.
     
Desprès de les paraules de Melcior, dirigides a tots els assistents, Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats del Carter Reial i el Mag Rubisenc, van pujar a les seves carrosses, la cavalcada va començar a recórrer els carrers de Rubí, va ser una cavalcada multitudinària amb unes 30.000 persones que segons ens ha comunicat Radio Rubí, van sortir al carrer a rebre ses majestats.
 




Fotografies Jordi Garcia @localpres
 

 
Fotografies cedides per Jordi Garcia @localpres
Audiovisual cedit per Radio Rubí
 
Si voleu veure l'entrada on parlem del campament del Mag Rubisenc, bit.ly/1ZGYAbG

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada