.

“Sempre és bell començar. Totes les coses haurien d’ésser començades amb festes, perquè en tot començament hi ha quelcom del gran misteri del món”. Joan Maragall (1905)


diumenge, 3 de gener del 2016

Tradicions - El Mag Rubisenc en el seu campament - Reis 2016

Un any mes el campament del Mag Rubisenc esta instal·lat en el Castell de Rubí. Des de la part mes alta del Castell, el Mag observa al llarg de l’any a tots els nens i nenes de la nostra ciutat, i així veu si es porten prou be.

 
El Mag es deixa veure aquests dies per les tardes, desprès d’haver estat treballant tot el dia en el seu laboratori d’alquimista, tots els nens i nenes el podran visitar i fer-li arribar les cartes dels Reis Mags d’Orient; Des de fa anys, aquest vell Mag, te encomanada la difícil missió de fer arribar el dia 5 de gener, en els Reis Mags a la nostra ciutat i ho aconsegueix any rere any, perquè els nens i nenes els hi fan arribar els seus millors desitjos, havent sigut bons minyons al llarg de l’any.
 

Des d’ahir i fins el proper dilluns es pot visitar en el Mag Rubisenc, en el Castell de Rubí, centenars de nens i nens, passaran aquests dies a saludar-lo, per fer-li entrega de les seves Cartes pels Reis Mags i el Mag els farà passar a dins de la seva tenda, on els hi explicarà algunes de les seves anècdotes viscudes i la proximitat de ses majestats d’Orient, obsequiant-los amb una bossa carregada de petits detalls.  






Recordeu tots els pares i mares, que enguany a la cavalcada dels Reis Mags d'Orient, els caramels només es llençaran des de l'última carrossa, per motius de seguretat. Però amb la certesa de que es llençaran els mateixos quilos de caramels que en les darreres edicions.
 
Textos, fotografíes i Video de Jaume Comas
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada